Kauppa

tarjous

Left 4 Dead 2 (PC) (Steam)

Varastossa

14,95 7,80

Kuvaus

Maailmanlopun zombimaailmaan sijoittuva Left 4 Dead 2 (L4D2) on paljon odotettu jatko-osa vuoden 2008 parhaalle yhteistyöpelille, palkintoja voittaneelle Left 4 Deadille. Tämä yhteistyöhön usuttava ensimmäisen persoonan kauhutoimintapeli vie sinut ja kaverisi viiden laajan kampanjan mukana läpi Yhdysvaltojen eteläisten alueiden.

 

Neljä erilaista selviytyjää. Uusi tarina. Uutta dialogia. Left 4 Dead 2 on jatko-osa erinomaisesti myyneelle ja kriitikoilta hyvät arvosanat saaneelle yhteispelihitille Valvelta, Half-Lifen, Portalin, Team Fortressin ja Counter-Striken tekijöiltä. Left 4 Dead 2:sta tulee yksi tämän vuoden parhaiten myyvistä peleistä ja tulevien yhteistyötoimintapelien vertailukohta. Peli lisää palkittuun L4D-pelityyliin lähitaistelun, aseina mm. moottorisaha, paistinpannu, kirves ja baseballmaila.

 

Ensimmäistä kertaa nähtävä AI Director 2.0 vie L4D:n dynaamisen pelattavuuden uudelle tasolle. Pelin kulkua ohjaava tekoäly voi nyt muuttaa säätehosteita, maailman esineitä ja kulkureittejä sen lisäksi, että vihollismäärä, tehosteet ja äänet sovitetaan pelaajien suoritukseen. Lopputuloksena syntyy ainutlaatuinen pelikokemus, joka sovitetaan erikseen jokaiselle pelikerralle yksilöllisten haasteiden ja tyydyttävän pelikokemuksen aikaansaamiseksi.

 

Uusien selviytyjien, pomozombien, aseiden ja esineiden myötä Left 4 Dead 2 on myös paljon suurempi peli kuin alkuperäinen. Yhteistyökampanjoita on enemmän, Versus-kampanjoita on enemmän ja Survival-tilan karttoja on enemmän julkaisupäivänä, ja paljon muuta.

 

Left 4 Dead on myynyt yli 2,5 miljoonaa kappaletta marraskuussa 2008 tapahtuneen julkaisun jälkeen. Left 4 Dead 2 tähdätään julkaistavaksi Xbox 360:lle ja pc:lle marraskuussa, ja julkaisua tuetaan usean miljoonan dollarin tv-, ulkomainos- ja nettimarkkinointikampanjalla.

 

Left 4 Dead 2 sijoittuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen – pian suurimman osan väestöstä erilaisiksi zombimutanteiksi muuttaneen epidemian puhkeamisen jälkeen. Pelaajat ottavat neljän uuden ”selviytyjän” roolit, joista jokaisella on oma persoonallisuutensa ja uutta dialogia. Peli vie selviytyjät Yhdysvaltojen kaakkoisosien läpi – Georgian Savannahista suomaille ja sieltä New Orleansin French Quarterin kliimaksiin.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

 

* Seuraavan sukupolven moninpelitoimintaa
o Seuraavan sukupolven yhteistyötoimintaa Half-Lifen, Portalin, Team Fortressin ja Counter-Striken tekijöiltä.

* AI Director 2.0
o L4D:n ainutlaatuista pelattavuutta johti ”AI Directoriksi” nimetty edistynyt teknologia, joka muokkasi vihollismäärää, tehosteita ja musiikkia pelaajien suorituskyvyn perusteella. L4D 2 sisältää ”AI Director 2.0:n”, joka laajentaa tekoälyn säätelykyvyn käsittämään kentän asettelun, maailman esineiden, säätilan ja valaistuksen eri vuorokaudenaikojen luomiseksi.

* Uudet lähitaisteluaseet
o Kirves, moottorisaha, paistinpannu, baseballmaila – näillä pääset zombien lähelle.

* Enemmän pelattavaa
o Heti julkaisun yhteydessä L4D 2 tarjoaa enemmän yhteistyökampanjoita sekä enemmän Versus-kampanjoita ja -karttoja kuin alkuperäinen L4D, ja myös Survival-tilan tuen suoraan paketista.

* Seuraa edistymistäsi
o Tilastot, ranking-listat ja palkinnot rohkaisevat yhteispelaamista

Windows XP/VISTA/WIN7 -yhteensopiva

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.